Beste leden,

Velen denken dat het coronavirus zijn beste tijd heeft gehad maar helaas, niets is minder waar.  Nog steeds zijn verenigingen, trainers en natuurlijk niet in de laatste plaats de trainende spelers zélf verantwoordelijk voor het naleven van de nog steeds van toepassing zijnde regelgeving.  Lees deze gerust nog eens na via onderstaande link, hou rekening met elkaar want wie wil nu wéér een periode zonder sport.

Voor de inhoud van de regels klik op onderstaande link.

 Klik hier voor het protocol jeugdtrainingen tijdens corona 

 

VOOR INSCHRIJFFORMULIEREN WINTERTRAINING 2020-2021:  ZIE HIERONDER   

Aanvang trainingen week 44 of 45

Alle trainingen vinden plaats op de (gravel)banen van TV Shaile en worden verzorgd door een gediplomeerde trainer. De trainingen kunnen plaatsvinden op maandag t/m vrijdag vanaf 19.00 uur en op zaterdagochtend vanaf 09.00 uur. Het is mogelijk om privé trainingen te nemen of om overdag te trainen. Neem in dat geval contact op met Eelco Gilsing (06 53934365). Deelname aan tennistrainingen is alleen mogelijk wanneer u lid bent van TV Shaile.

Hieronder de inschrijformulieren voor de wintertrainingen voor senioren en junioren.

Onderstaande formulieren zijn in PDF, dus print ze uit, vul ze volledig in, en zorg dat deze tijdig op het juiste adres aanwezig zijn.  (zie formulier)

 Inschrijfformulier wintertraining 2020-2021 senioren

Inschrijfformulier wintertraining 2020-2021 junioren

 

Hieronder de inschrijfformulieren in Word-bestand voor invulling en doorzending naar Eelco Gilsing

Inschrijfformulier wintertraining 2020-2021 senioren-Word

Inschrijfformulier wintertraining 2020-2021 junioren-Word

 

Indien voor jou van toepassing; veel succes met de trainingen en een prettig en sportief resterende deel van het seizoen 

 

training

 

 


(C) TV Shaile 2019