Zeer gewaardeerde sponsoren:

Wij denken met u mee! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(bijna) Niks is ons te gek!!

 

 Beste Shaile leden en alle ondernemers onder u, 

Met een aantal enthousiaste leden zijn wij aan de slag gegaan om als sponsorcommissie te trachten de sponsoring van onze vereniging een extra boost te geven.

Wij, en dan bedoelen wij alle Shaile leden zijn eigenlijk allemaal lid van de sponsorcommissie! Iedereen kent uiteindelijk wel een ondernemer in de familie, kennissenkring, uw werkgever of uw favoriete winkel! Dat betekent dat u een hogere gunfactor heeft dan een ander willekeurig iemand. Waarom zou u die niet vragen om bij Shaile UW Club te sponsoren. Het is natuurlijk ook in uw belang dat het financieel goed gaat bij uw eigen club.

Shaile leden die een externe sponsor aanbrengen, sponsor is dus geen Shaile lid, belonen wij daarom met een aanbrengpremie van 25,- euro, onder voorbehoud dat betreffende sponsor zijn betalingsverplichting nakomt.

 

Tevens is er de mogelijkheid van bedrijfslidmaatschappen, details hierover bij de commissieleden.
Wij hopen dat een aantal van jullie van deze gelegenheid gebruik zal maken om uw  bedrijf extra te promoten en daarnaast onze vereniging te ondersteunen.

We hebben voor een aantal mogelijkheden gekozen om dit te realiseren (Hieronder kunt u het formulier downloaden) 

Sponsorformulieren liggen ook in de kantine zodat iedereen deze kan gebruiken. Er zijn echter nog meerdere sponsor opties en voor informatie kan je uiteraard terecht bij de sponsorcommissie.

Wij hopen op deze manier natuurlijk de broodnodige sponsors aan te trekken.

Graag nu met zijn allen aan de slag en met sportieve groeten van de sponsorcommissie!

Anne-Marie Hockers, Adry van Berlo en Jean-Pierre Peerlings

E-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier om het sponsorformulier te downloaden