Laatste update per 1 juli 2020

Per 1 juli is een volgende stap vooruir gezet in de corona-aanpak. De Rijksoverheid heeft aangegeven dat we van een "inteligente loc down" overgaan naar "ruimte met regels". Voor de sport in het algemeen, en dus ook voor ons, goed nieuws want naast de binnen- en buitensporten zijn toernooien en wedstrijden per 1 juli ook weer toegestaan.

Richtlijnen

De belangrijkste richtlijnen op een rijtje:

 • Per 1 juli mogen sportkantines weer open onder de voorwaarden van de horeca.
 • Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben. Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft bij contactsporten geen 1,5 meter afstand te worden gehouden.
 • Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening dienen sporters van 19 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, waaronder in de kleedkamers en in het clubhuis.
 • Let wel: in het clubhuis voor de bar is een gele waarschuwingslijn geplakt.                 Ter bescherming van onze bardiensten mag deze lijn NIET overschreden worden.
 • Kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen van onze accommodatie zijn gewoon open

Uiteraard zijn ook in ons clubhuis strikte regels die ons door de overheid worden opgelegd noodzakelijk. 

De belangrijkste hiervan:

 • In het clubhuis zijn slechts in beperkte mate zitplaatsen met de 1,5 meter regel voorhanden. Dat betekent ook dat er NIET met stoelen geschoven mag worden, en geen extra zitplaatsen gecreëerd mogen worden. Het is ook niet toegestaan staanplaatsen in te nemen wat betekent dat iedereen een VASTE zitplaats moet hebben.
 • Consumpties mogen aan de bar besteld worden met inachtneming van 1,5 meter afstand van de bardienstmedewerker. De bestelde consumpties dienen gelijktijdig met de bestelling per pin te worden betaald.
 • Zit- en/of staanplaatsen op het terras zijn toegestaan maar eveneens met inachtneming van 1,5 meter afstand van elkaar.
 • Consumpties voor het terras mogen in het clubhuis gehaald worden door de zijdeur in de centrale hal, te bestellen aan de bar en per pin te worden betaald. De besteller dient het clubhuis te verlaten via de voordeur.
 • Urinoirs in het herentoilet zijn gedeeltelijk afgeplakt zodat slechts één persoon tegelijk aanwezig kan/mag zijn. Ook de middelste doucheruimtes in zowel heren- als dameskleedlokalen zijn eveneens afgeplakt om de afstand van 1,5 meter te behouden.
 • Verder gelden ook bij Shaile de algemeen bekende hygiëneregels.

 

 

 

Het installeren van de clubapp indien je die nog niet mocht hebben:

Let erop dat je de laatste versie 2.0 van de clubapp op je smartphone moet hebben staan !

De eerste stappen om de clubapp te installeren !

De nieuwste versie van de ClubApp is er! Het is nog nooit zo makkelijk geweest op up to date te blijven met jouw club, jouw bardiensten te beheren, banen te reserveren, competitie uitslagen te bekijken en een maatje te zoeken om mee te tennissen. In deze handleiding wordt er uitgelegd hoe je deze acties kunt doen.

Allereerst dien je de app te downloaden. Dit kun je doen in de App Store of via Google Play of via deze link:

https://apps.apple.com/nl/app/k.n.l.t.b.clubapp/id1450502339

of

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.lisa.knltb.app&hl=nl

Zodra je de app hebt gedownload, zoek je jouw club op via de zoekfunctie en kun je inloggen. Als je club hier niet tussen staat, kan het zijn dat de deze club geen gebruik maakt van de ClubApp. Neem dan contact op met het bestuur.

Inloggen

Nadat je jouw vereniging hebt geselecteerd, krijg je het inlogscherm. Hier kun je inloggen met je bondsnummer of je clublidnummer. Je bondsnummer staat op het gegeven pasje van de club of kun je opvragen bij de ledenadministrateur. Je wachtwoord kun je ook opvragen bij de ledenadministratie of zelf installeren door op ‘reset mijn wachtwoord’ te klikken, dan wordt er een mail verstuurd naar jouw geregistreerde e-mailadres. Ook kun je hier bij de app inloggen als gast. Dit betekent dat je niet alles kunt bekijken in de app en geen diensten kunt inplannen of banen kunt reserveren.

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord kwijt of vergeten? Allereerst kun je deze aanpassen door ‘reset mijn wachtwoord’ te selecteren. Je dient in dat scherm je bondsnummer of je clublidnummer in te vullen, er wordt een e-mail verstuurd naar het e-mailadres dat daar aan gekoppeld is. Komt er geen mail binnen? Vraag aan de ledenadministratie of ze het juiste e-mailadres hebben en bekijk je spam-inbox. De ledenadministrateur kan ook zelf een wachtwoord naar jou versturen via het beheer.

Baan reserveren

Vanuit de ClubApp kun je van te voren een baan reserveren. Allereerst zie je een overzicht van alle banen en reserveringen. Als er een rondje staat met een streep, betekent dit dat de baan niet gereserveerd kan worden. Het plusje betekent dat je die tijd een reservering kuntmaken. Zodra je hier op klikt, kom je in de volgende pagina waar je alle informatie kuntinvullen. Door op ‘speler toevoegen’ te klikken, kun je in de ledenlijst zoeken naar een spelerof kun je kiezen uit één van jouw tennismaatjes. Door op een gemaakte reservering te klikken in het overzicht, zie je meer informatie over de reservering.

 

 

 

 

 


(C) TV Shaile 2019