Hallo,

Zoals jullie allemaal wel weten, is de KNLTB voorjaarscompetitie voor de senioren dit jaar niet doorgegaan en zal deze voor de jeugd waarschijnlijk wel maar dan in afgeslankte vorm doorgaan.
Terwijl dit allemaal gaande is, is het ondertussen alweer tijd om je op te geven voor de competitie die in het najaar zal plaatsvinden.  


Naar verwachting is in het najaar de hele sport weer open en kan het clubleven worden hervat. Kantines en terrassen zijn dan open en is het weer mogelijk om een volledige competitie te spelen               

Voor de tenniscompetitie in het najaar geldt dat dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als normaal gesproken bij de Voorjaarscompetitie. 

Er wordt niet gespeeld om promotie of degradatie. Op die manier verliezen de teams, die in het najaar niet kunnen of willen spelen, hun teamrechten niet voor het voorjaar 2022. 

Bijgevoegd dus de inschrijfformulieren. Eerste helft van juni moeten wij de teams al weer bekend gaan maken bij de KNLTB. Daarom hebben jullie tot 5 juni om je bij de competitie-commissie op te geven. Voor teams die zich al voor het voorjaar hadden opgegeven en het hetzelfde willen houden, is het makkelijk gemaakt. Je hoeft niet je hele team opnieuw in te vullen, maar kan aangeven dat het hetzelfde blijft.

Iedereen snakt weer naar een ouderwets gezellige competitie, dus geef je gauw op!
Ter info zijn alle bescheiden hieronder te downloaden. 

Groetjes

GĂ©rard en Jolanda

 

speeldata knltb-competitie 2021

aanmeldingsformulier junioren individueel 2021

aanmeldingsformulier senioren team 2021

aanmeldingsformulier senioren individueel 2021