Tennisvereniging Shaile is opgericht op 1 maart 1922 en telt circa 600 leden.

Meer dan 40 teams spelen in diverse klassen van de knltb competitie, op 10 gravelbanen.

Ieder jaar worden er voor junioren en senioren vele activiteiten georganiseerd. Toernooien waaraan iedereen, van beginner tot gevorderde tennisser, kan meedoen. Naast de toernooien worden ieder jaar de clubkampioenschappen georganiseerd, het 35+ dubbeltoernooi en in augustus het bekende Shaile Open, dat deel uitmaakt van het Master Circuit.

MISSIE

T.V. Shaile is een vereniging, waarbinnen de leden, ieder op het gewenste niveau, de faciliteiten geboden wordt om te kunnen tennissen.  Dit betekent:
 >  recreatief tennis
 >  tennis in competitieverband
 >  tennis op hoger niveau
Dit geldt zowel voor de jeugd als ook voor volwassenen, dus voor alle leden.
T.V. Shaile wil een vereniging zijn, waarbinnen het gezellig is om elkaar te ontmoeten en faciliteiten worden geboden middels een goed geoutilleerd clubhuis en talrijke (recreatieve) evenementen.
De leden van Shaile voelen zich betrokken bij de club en  willen een bijdrage leveren aan de vrijwilligerstaken die uitgevoerd moeten worden.


VISIE

T.V. Shaile wil een aantrekkelijke vereniging blijven voor liefhebbers van de tennissport !
T.V. Shaile wil beschikken over een kwalitatief hoogstaand park, waar de leden het hele jaar gebruik van kunnen maken, tegen een concurrerend jaartarief.
T.V. Shaile stelt recreatief tennis centraal, en stimuleert tennis op niveau voor alle leden die dat willen.
T.V. Shaile wil voor goede trainingsfaciliteiten zorg dragen
T.V. Shaile wil een goede communicatie realiseren tussen alle geledingen van de club (intern) en ook naar buiten toe. (extern)
T.V. Shaile wil een financieel beleid voeren wat solide, inzichtelijk, en toetsbaar is.

 

logo Shaile 2022