Beste leden,

Door alle najaar-competitie perikelen m.b.t. corona is het me tot nu toe ontschoten om jullie er ook via mail aan te herinneren, dat het weer de tijd is waarop je je op kan geven voor de voorjaarscompetitie 2021. Aangezien dus niet iedereen de inschrijfformulieren op de website uit zich zelf al zal hebben gevonden, hebben we met deze mail ook de uiterlijke termijn wat opgerekt tot 10 december, en zijn de inschrijfformulieren in deze mail ook bijgevoegdVerder wil nog even de aandacht vestigen op het feit dat er in het komend voorjaar 2 categorieën bij komen om uit te kiezen (1 ervan bestond al maar stond per ongeluk nog niet op het formulier, de ander is echt nieuw)

Het gaat om:

  •     Donderdagavond 17+ Herendubbel 
  •     Zaterdag 50+ Herendubbel

Dus heren, er zijn meer mogelijkheden voor jullie bijgekomen. Hopelijk zijn in april de omstandigheden gunstiger, in ieder geval gunstig genoeg om weer competitie te kunnen spelen. Ik zie dus weer graag jullie inschrijvingen tegemoet. En stay safe iedereen.

PS. Niet rechtstreeks antwoorden op deze mail, want dan gaat het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gaarne inschrijfformulier retourneren naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groetjes,

Gérard

Hieronder kun je de bestanden betreffende de voorjaarscompetitie 2021 downloaden

 

 

 Overige informatie volgt !

 

 

 


(C) TV Shaile 2019